Asier de la Iglesia, un exemple de superació

El dia 19 d’abril l’Asier de la Iglesia, va venir a fer-nos una xerrada sobre la seva vida i com va superar certs problemes.

L’Asier de la Iglesia, és un jugador de bàsquet professional nascut en l’any 1983 a Zumarraga, Guipuzkoa. Des de petit, a ell li agradava molt fer esport, i va estar molts anys fent handball. Però quan es va fer gran va veure que a ell li agradava el bàsquet. Amb 19 anys es va convertir en jugador professional.

Als 29 anys, li van diagnosticar Esclerosis múltiple i totes les coses i les oportunitats que tenia, es van desfer. Durant uns quants anys, els equips no el van voler fitxar, però ell ho va seguir intentant. L’Esclerosis múltiple, per moltes persones pot ser devastadora, però per l’Asier va ser una missió a superar a la vida. Ell va veure, que hi havia més gent amb aquesta malaltia que necessitava ajuda, així que va decidir vendre polseres amb una frase escrita. La frase era aquesta: << No esperes a que pase la tormenta, aprende a bailar bajo la lluvia>>. Es van vendre ràpidament, i això va portar al fet que crees una associació que es diu “Baila con EM”.

 

L’Esclerosis múltiple és una malaltia neurològica, degenerativa, que no té cura. Aquesta malaltia acostuma a afectar a persones d’entre 20 i 40 anys.  L’Esclerosis múltiple afecta el sistema nerviós i el que fa, és que els conductes que connecten el cervell amb les altres parts del cos, es trenquin i fa que no sentís algunes parts del cos. 

A mi, la xerrada amb l’Asier em va agradar molt i em va transmetre que a la vida has de seguir endavant i superar les coses que et costen fer. Jo crec que l’Asier és un model a seguir i que tothom hauria de saber la seva història.

Classe dels Goblins

Violeta Sabaté

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt