C.O.C.I. Unes olimpíades meravelloses

Els nens i nenes de 1r i 2n van fer unes olimpiades cooperatives molt emocionants i divertides. 

El 7/3/23 a les 15:30-16:30 els nens i nenes de 1r i 2n de primària van fer el C.O.C.I.(Comissió Olímpica de Cicle Inicial), unes olimpiades cooperatives amb els seus padrins: els nens de 1r i 2n de l’ESO. Aquesta activitat es va realitzar al Camp de l’Àliga. Es van dividir amb cinc grups: el color blau, groc, negra, verd i vermell. Tots portaven el seu propi dorsal amb un número i una samarreta del color del seu grup.

Al principi de l’activitat va ser una mica caòtic per la quantitat de gent que hi havia. Cada grup tenia una cartolina del seu color amb els noms dels membres del grup i uns espais per posar les insígnies que guanyaven. 

Hi havia conus de colors repartits per tot el camp i a cada lloc un professor que dirigia una activitat. Si el grup superava l’activitat, li donaven una consigna. 

El grup de conus blaus hi havia el Jordi: Salt de llargada comparatiu. Aquesta  activitat, consistia en que el primer del grup saltava el més lluny possible i el següent saltava des d’on s’havia quedat el primer i així successivament.

El grup de conus vermells amb la Cèlia: Travessar el riu el més lluny possible. És un joc cooperatiu on no poden tocar el terra i han de passar per unes peces.

El grup de conus verds amb el Manu: Tots contra el temps. És una carrera de relleus cooperativa que fas agafat de la mà del padrí.

El grup de conus grocs amb la Laura: Afinar la punteria. Consisteix a llançar l’aro al voltant d’un conu. Hi ha diferents nivells i depèn d’on encertes, guanyes més o menys punts. 

El grup de conus negres amb la Maria: El cercle màgic. Cal fer un cercle tots junts i passar un aro entre tots sense deixar-nos anar les mans.

L’Ona, una nena de 2n de primària ens ha comentat:

“Em va agradar molt aquesta activitat i m’ho vaig passar molt bé. Va ser molt divertit i em va agradar molt participar amb els padrins i els nens de 1r. Perquè són molt divertits.”

Aitana Prieto, Queralt Serrano, Gala Barros i Júlia Belmonte.

Classe dels Goblins i els Ewoks

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt