Dies de bogeria!

El Carnaval és una setmana per passar-ho bé, fer-la bona, disfressar-se i gaudir i, a Projecte, aquest, és un dels millors festins. El tema d’aquest any eren els musicals i la veritat és que va ser espectacular!

 

El divendres, és l’últim dia de Carnaval. A primera hora, gaudim d’uns balls creats pels nois i noies de l’ESO. A la tarda, ens ho passem genial a la rua. Aquest 2023, gaudirem dels balls de cada musical que han triat els nens i nenes de primària i de la batucada de 6è.

La classe de 5è, han pensat, escrit i il·lustrat, les consignes d’aquest Carnaval.

CONSIGNES!

Dilluns 13: Avui, hem rebut al Carnestoltes, tots ben elegants. L’escola sencera, amb moltes ganes de gaudir i de passar-ho genial!

“Si vols gaudir d’un Carnaval ben gran, el dilluns hauràs de venir molt elegant“

Dimarts 14: El dimarts, no ens ha calgut ni posar-nos la roba, ja que el Carnestoltes, ha decidit que en pijama hem de venir!

“Si et costa aixecar-te del llit, vine en pijama, que és molt divertit.”

Dimecres 15: dimecres, com que el rei del carnaval, inspirat s’ha despertat, lliure ens hem pogut disfressar. 

”Si dimecres vols riure, vine amb una disfressa lliure.”

Dijous 16: Avui dijous, no ens ha calgut ni pentinar-nos, ja que el Carnestoltes ha decidit anar d’esportista boig.

“Si vols ser el rei de la pista, amb els cabells esbojarrats vine d’esportista.”


Divendres 17: El divendres al rei de la diversió hem d’acomiadar, i d’una rua genial hem de gaudir.

“Si la rua vols animar, porta un objecte instrumental. Però, no t’oblidis! Vine del teu musical!”

 

Aquesta és la opinió d’alguns mestres i alumnes:

Maria (Alumna 6è): La setmana de Carnaval ho vaig passar genial amb els amics i les amigues, i fer la batucada va ser una experiència molt divertida.

 

Juli (Tutor 6è): El Carnaval va ser una festa molt completa. Em van encantar les actuacions de l’ESO, però les d’Infantil i Primària van ser espectaculars. L’any que ve més i millor!

Hugo (Alumne 5è): El Carnaval d’aquest any, ha estat molt bé. M’ha semblat molt divertit. He gaudit dels balls de l’ESO i també m’han agradat els balls de primària, a la rua.

Pel que hem vist, tothom s’ho va passar genial, el carnaval és una experiència espectacular i tothom ho hauria de celebrar, és una setmana de bogeria i per passar-ho bé! 

 

Els alumnes d’aquesta escola, tenim una gran sort de celebrar el Carnaval amb tanta energia i motivació. L’escola Projecte, cada any se supera celebrant i organitzant aquest tipus de festa.  

Esperem que l’any que ve tornem a celebrar el Carnaval amb tanta il·lusió com aquest any, i que els de l’ESO ho petin un altre cop!


Classe dels Goblins i els Ewoks

Mar Santanach, Lur Cercadillo, Gal·la Gil i Mar Flores.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt