LES COLÒNIES D’INFANTIL

Com ja sabeu, els dies 2 i 3 de maig tota l’educació infantil vam anar de colònies a la Farga del Montseny. Teníem tants nervis que dies abans va ser un no parar de preguntar: on anirem, què menjarem, què farem, com seran els monitors i monitores, on i amb qui dormirem, podrem portar peluix a dins de la motxilla, farem joc de nit, quin personatge hi sortirà, veurem animals, quins animals, acompanyarem les oques a banyar-se al riu tot aplaudint-les… 

Un cop allà no paràvem d’observar i jugar. Animals diferents, hort, jardins, espais verds, monitors i monitores nous, muntanya per tot arreu, una casa pairal majestuosa, habitacions gegants, menjadors amb taules de fusta, cançons i jocs diferents, excursió pel bosc tot observant i tocant tot el que trobàvem… i baixar pel tobogan natural de la muntanya! Vam ser molt valentes i valents! 

Més tard va arribar el joc de nit i el drac Bernat! Pobret, va menjar-se per equivocació un ratolí i es va posar malalt. Entre tots i totes vam recollir herbetes per al jardí de la casa i vam fer un beuratge que vam deixar tota la nit reposant. Quan vam baixar l’endemà al matí, vam descobrir que l’olla era buida! En Bernat se l’havia begut tota! També ens havia deixat una nota donant-nos les gràcies. 

L’endemà només ens quedava visitar els porcs i les ovelles de la granja. Quin fart de riure que ens vam fer amb els porcs! Van escapar-se del tancat i tots i totes vam començar a riure i a córrer en totes direccions! Després de dinar uns bons macarrons amb formatge ja teníem ganes de tornar i abraçar les nostres famílies. Vam ajudar a fer les motxilles a les mestres, vam agafar l’autocar i cap a caseta s’ha dit! Tornarem de colònies el curs que ve? Nosaltres segur! Hem gaudit molt i hem après moltes coses! Què ens esperarà a les pròximes colònies?

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt