Parlem sobre l’assetjament escolar

Parlem sobre l’assetjament escolar als nens i nenes de CS.

Aquest 3 de febrer, va vindre a l’escola una senyora que es deia M. Xell a parlar sobre l’assetjament escolar als nens i nenes de CS. La M. Xell, col·labora amb l’ACPAE (Associació Catalana de Prevenció d’Assetjament Escolar). Ella és mare d’un nen (ara adult) que va patir assetjament quan era petit. Ho va passar molt malament, però ho va superar amb èxit.

Ens ha explicat com podem prevenir l’Assetjament o assetjament escolar. Hi ha diferents de tipus d’Assetjament: el ciberassetjament, el físic, i el sentimental. 

El ciberassetjament és l’assetjament a través d’una pantalla. L’assetjament físic és quan una persona o més d’una, maltracten alguna persona.

I l’assetjament sentimental és quan et fereixen els sentiments.

La Laia D. de 6è diu que el taller és molt interessant perquè l’assetjament és un tema molt difícil a similar per algunes persones.La Laia M. de 5è diu que va ser una mica trist, però divertit i que li va interessar molt. 

A nosaltres ens va semblar una xerrada molt interessant, ja que és un tema molt important a la societat. La M. Xell sap que parla perquè és un tema que ha viscut amb el seu fill. Ens ha ajudat molt i pensem que és un tema molt actual que ens afecta a tots.

 

Classe dels Goblins i els Ewoks

Adrià Aromí, Maria Miralles, Marina Salinas i Tomàs Sánchez-Rico. 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt