RELATS BREUS A 1R DE L’ESO I

Els alumnes de primer de l’ESO han estat escrivint relats curts durant el primer trimestre. Avui us presentem el primer tast, aquest és un relat escrit per la Violeta Sabaté i la Berta Cobo. Esperem que us agradi i que el gaudiu!

SOMNÀNBUL

De cop em desperto, però per sorpresa meva, no estic al meu llit, estic al sofà. Una altra vegada? Sí! Una altra vegada, com tantes altres, havia estat somnàmbul. El meu cos està esgotat, segurament he caminat durant hores i hores. M’aixeco lentament i em dirigeixo a l’habitació per seguir dormint plàcidament i recuperar energies. Quan entro, el que veig em deixa descol·locat: el rellotge marca les set del matí! Merda! És hora d’aixecar-se!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt