Un Museu Egipci a l’Escola

Els nens is nenes de 4t de primària van fer una exposició egípcia amb molta il·lusió, explicant tot el que havien après durant aquest primer trimestre.

El dijous 19 de gener, els nens i nenes de 4t de primària, van exposar el seu Museu Egipci. Era el fruit del seu projecte de nom, ja que són la classe dels Egipcis. Degut a l’èxit de crítica i públic, el divendres 20 de gener, van convidar als seus pares i mares a veure-la. 

 

L’exposició es va fer a la seva classe. Era un recorregut que passava per diferents presentacions amb cartolines, on hi havia informació i imatges, que havien dissenyat ells. Va ser un treball molt professional. Amb la Marga, a les hores de plàstica, van fer cares egipcies decorades amb joies i altres elements. Estaven fetes amb una ampolles, paper i pintura. Va quedar espectacular!

Els nens i nenes de quart van parla sobre: 

 

On està Egipte (els llocs i els rius), Les joies i com vestien (els materials que estan fetes les joies i com vestien en funció de l’estament social), Els déus (els déus més importants i els seus “poders”), Les construccions (ens van explicar sobre la piràmide més antiga i on està, l’esfinx i també van parla sobre altres construccions importants d’Egipte), Les classes socials (van parlar sobre les diferències socials, entre faraons, nobles, soldats, escrivans, mercaders i comerciants, artesans, camperols i esclaus) i finalment sobre la Vida de Cleòpatra (quan va néixer, els seus amors i com va morir).

Vam parlar amb la Berta i  ens va comentar:

“Em va agradar molt, va ser molt original i molt bonic perquè estava molt treballat i tots ho sabien molt bé”

Ens va agradar molt que els de quart de primària compartissin el seu projecte amb nosaltres.  


Aitana Prieto, Júlia Belmonte, Queralt Serrano i Gala Barros. 

Classe dels Goblins i els Ewoks

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt